Штампа

ДОНАЦИЈА БАНКЕ СЕОСКИМ ШКОЛАМА

on .

   У суботу 14. новембра, издвојеним одељењима у Трлићу и Гвозденовићу, „Opportunity bank“ из Новог Сада, донирала је пет комјутера. Три комјутера предата су школи у Трлићу, а два школи у Гвозденовићу.

   Компјутери нису били једини поклони које је „Opportunity bank“ обезбедила. Тридесет младих радника банке из пословница Нови Сад, Београд и Ваљево, који су дошли у село Трлић, засадили су преко 70 садница четинара и цвећа и уредили дворишни простор испред школе. Навели су, да засађеним садницама желе да укорене стечено пријатељство.

   Дародавце су дочекали директорка школе Живана Баратовић, Милојко Марковић, учитељице и васпитачица школе у Трлићу –Тања Костић, Оливера Петровић и Маријана Влајковић, заједно са 24 ђака и шесторо малишана предшколског узраста („пачићи“).

   Представник банке, Маријана Вујовић  рекла је да је за њих ово убедљиво најлепши дан у години, када се волонтерски, као велика екипа окупе и организују акцију даровања потребних средстава локалној заједници руралног типа. Жеља им је да малишанима из сеоских средина побољшају квалитет живота и обезбеде им да се информатички описмене и буду раме уз раме са градском децом.

Дуња Капларевић, наставник

Визија школе

Желимо да будемо школа у коју деца радо долазе, јер је настава квалитетна, активности у школи задовољавају потребе ученика, прилагођене су захтевима модерног доба и уважавају потребе локалне заједнице.

Наша мисија

Градимо модерну и ефикасну школу по мери детета која припрема за живот. У школи сви учимо, сарађујемо и делимо одговорност за успех и постигнућа наших ученика.