Штампа

ЈАВНИ ЧАС НА ЕНГЛЕСКОМ ЈЕЗИКУ

on .

  Ученици четвртог, петог и седмог разреда ОШ ''Милан Муњас'' одржали су два јавна часа на енглеском језику, у уторак и среду 1. и 2. децембра у трпезарији школе. Тридесет ученика, које су спремале наставнице енглеског језика Славица Симић и Аница Арсеновић Ћупић, извело је неколико певачких нумера, у оквиру којих су ученици показали своје способности, знања и таленте.

  Приредбама су присуствовали ученици шест одељења петог разреда. Певањем, реповањем, глумом, плесом и свирањем на гитари, ушесници приредбе покушали су да анимирају своје другаре, који су гласали за нумеру која им се највише допала. Победник на првом часу била је Јулијана Алексић, а на другом јавном часу победили су Саша Таникић и Немања Радовановић извођењем песме ''I feel good'' Џејмса Брауна.

  ''Јавни час смо организовали да наше петаке, који су прва година учења њнглског језика, додатно мотивишемо и инспиришемо, да што више уче енглески. Иначе, петаци су изузетно талентован, то смо открили на почетку школске године, па смо решили да им пружимо прилику да покажу свој таленат'', рекла је Славица Симић, наставник енглеског језика.

Д. Капларевић

Визија школе

Желимо да будемо школа у коју деца радо долазе, јер је настава квалитетна, активности у школи задовољавају потребе ученика, прилагођене су захтевима модерног доба и уважавају потребе локалне заједнице.

Наша мисија

Градимо модерну и ефикасну школу по мери детета која припрема за живот. У школи сви учимо, сарађујемо и делимо одговорност за успех и постигнућа наших ученика.