Штампа

НОВОГОДИШЊА ПРЕДСТАВА УЧЕНИКА 3. РАЗРЕДА

on .

У ОШ “Милан Муњас “ 29.децембра 2015. током 3. часа у преподневној смени одржана је представа поводом завршетка 2015. године. Традиционалну новогодишњу представу за ђаке прваке припремили су учитељи и ученици трећег разреда.

Трећаци су били веома срећни и задовољни учешћем у представи, као и њихови учитељи. Деца су изводила кратке скечеве, певала лепе новогодишње песмице и забављали се.

Разговарали смо са учитељицом Жељком Атлић,која нам је рекла нешто о организацији представе. Учитељи су поделили све трећаке на четири групе, хорску, драмску, ликовну и спортску. Свака група је имала подједнако важну улогу у представи, а припреме су трајале скоро месец  дана.  Представа ће после празника вероватно бити репризирана за ученике другог разреда.

САРА МАРКОВИЋ  VII-3

Визија школе

Желимо да будемо школа у коју деца радо долазе, јер је настава квалитетна, активности у школи задовољавају потребе ученика, прилагођене су захтевима модерног доба и уважавају потребе локалне заједнице.

Наша мисија

Градимо модерну и ефикасну школу по мери детета која припрема за живот. У школи сви учимо, сарађујемо и делимо одговорност за успех и постигнућа наших ученика.