Штампа

САНАЦИЈА ШКОЛЕ ДО 1. СЕПТЕМБРА

on .

   Председник Владе Републике Србије Александар Вучић је у суботу 12.3.2016. присуствовао потписивању уговора о санацији Основне школе "Милан Муњас", која би требало да буде обновљена до 1. септембра. Премијер је поручио да радови, вредни 22,5 милиона динара, у Убу неће каснити ни дан.

"Ти људи од 1982. године нису обнављали школу", рекао је Вучић и захвалио професорима који су, како је истакао, пресрећни што се то сада ради, и задовољни и захвални за оно што је држава учинила.
Вучић је значај образовања и обнове школа илустровао цитатом Бенџамина Френклина, који каже да је инвестиција у знање најбоља и да се враћа с каматом.
"Обнављамо школе које нису обнављане 30-40, а негде и 70 година, да покажемо да можемо да имамо бољи животни стандард и будућност за нашу децу. Људи разумеју да то можемо само кад смо економски стабилни, кад знамо куда идемо и не лутамо, и кад смо одлучни да себе мењамо и да се понашамо озбиљније и одговорније него раније".

 

http://www.rtvcityub.rs/vesti/aleksandar-vucic-posetio-opstinu-ub/1450/

Визија школе

Желимо да будемо школа у коју деца радо долазе, јер је настава квалитетна, активности у школи задовољавају потребе ученика, прилагођене су захтевима модерног доба и уважавају потребе локалне заједнице.

Наша мисија

Градимо модерну и ефикасну школу по мери детета која припрема за живот. У школи сви учимо, сарађујемо и делимо одговорност за успех и постигнућа наших ученика.