Штампа

ПРИРЕДБА УЧЕНИКА 4. РАЗРЕДА

on .

ЧЕТВРТАЦИ ОДРЖАЛИ ПРИРЕДБУ

 

 Учествовало преко стотину ученика четвртог разреда. Своје плесно умеће показали колективним кореографијама.

 

   Ученици четвртог разреда ОШ „Милан Муњас“, извели су занимљиву приредбу посвећену пролећу и Светском дану шале, пред ученицима другог разреда, 30. марта у холу школе.

    Уз скечеве, рецитације и певање које су спремали са својим учитељицама, најзанимљивије тачке биле су колективне кореографије на познате нумере из популарне аргентинске тинејџерске серије „Ружно паче“ (Petito Feo). Ова серија која је популарна међу младима истиче уметничке способности главних јунака, које су показали и четвртаци ОШ „Милан Муњас“, осмишљавајући и делом своје кореографије, као и костиме.

- Трудили смо се да читав програм буде весео и духовит, да се деца насмеју, орасположе, да сину као ово пролећно сунце и надамо се да смо томе допринели и у томе успели. Што се тиче припреме приредбе, стварно су се потрудили сви у активу, све моје колегинице, свако је имао свој део посла, међутим ове године задатак је био тежи, јер је учествовао већи број учесника. Осмислити приредбу са преко сто ученика, није нимало лако – објаснила је Душица Симеуновић, учитељица IV/1.

     Ова представа заузима посебно место у срцима четвртака, јер се ускоро растају са својим вршњацима, али и најдражим особама раног детињства, својим учитељицама. Од  IV/1 опростиће се учитељица Душица Симеуновић, од IV/2 Тања Ђурђевић, од IV/3 Зорица Сарић, а од IV/4 Верица Милетић.

 

                                                                                                                   Д. Капларевић

Визија школе

Желимо да будемо школа у коју деца радо долазе, јер је настава квалитетна, активности у школи задовољавају потребе ученика, прилагођене су захтевима модерног доба и уважавају потребе локалне заједнице.

Наша мисија

Градимо модерну и ефикасну школу по мери детета која припрема за живот. У школи сви учимо, сарађујемо и делимо одговорност за успех и постигнућа наших ученика.