Штампа

ОСМАЦИ ПОЛАГАЛИ ПРОБНИ ЗАВРШНИ ИСПИТ

on .

      Ученици осмог разреда, генерација 2001. годиште, полагали су у петак 15. априла, у 12 часова, пробни завршни тест из математике, а у суботу 16. априла, српски језик (у 9 часова) и комбиновани тест (у 11,30 часова) који је обухватао пет предмета: хемију, физику, биологију, географију и историју.

     Од укупно 253 ученика осмог разреда у општини Уб, 163 ученика је из школе „Милан Муњас“, која се потрудила да добром организацијом и симулацијом завршног теста, обезбеди довољан број дежурних наставника и ручак за ученике који су полагали, као и наставнике који су ова два дана били дежурни .

     Ученици су се највише задржали на изради задатака из математике, а најбрже су завршили комбиновани тест, чији задаци су били различите тежине, из градива од петог до осмог разреда.Тестови су били шифровани, имена ученика непозната прегледачима, а крајем недеље, ученицима ће бити достављени резултати, после којих ће имати увид, заједно са својим наставницима, на које градиво би требало највише пажње да обрате, како би што боље урадили завршни испит у јуну месецу.

 

                                                                                                                                  Д. Капларевић

Визија школе

Желимо да будемо школа у коју деца радо долазе, јер је настава квалитетна, активности у школи задовољавају потребе ученика, прилагођене су захтевима модерног доба и уважавају потребе локалне заједнице.

Наша мисија

Градимо модерну и ефикасну школу по мери детета која припрема за живот. У школи сви учимо, сарађујемо и делимо одговорност за успех и постигнућа наших ученика.