Штампа

ОСМЕХНИ СЕ ЗДРАВО

on .

     Завод за јавно здравље Ваљево у сарадњи са Стоматолошком и Патронажном службом Дома здравља Ваљево, предшколским и школским установана, Црвеним крстом Ваљево организовао је завршну манифестацију поводом обележавања Недеље здравља уста и зуба под слоганом ''Осмехни се здраво''.

      После пригодног културно уметничког програма у организацији Претшколске установе ''Милица Ножица'', додељене су награде за најбоље ликовне и литералне радове на територији Колубарског округа. Међу добитницима су и ученице наше школе Александра Ћираковић и Анђела Милутиновић III5 које су освојиле друго место и Василиса Томић и Ива Митровић III1 које су освојиле треће место.

Визија школе

Желимо да будемо школа у коју деца радо долазе, јер је настава квалитетна, активности у школи задовољавају потребе ученика, прилагођене су захтевима модерног доба и уважавају потребе локалне заједнице.

Наша мисија

Градимо модерну и ефикасну школу по мери детета која припрема за живот. У школи сви учимо, сарађујемо и делимо одговорност за успех и постигнућа наших ученика.