Штампа

ЗИМОВАЊЕ МЛАЂИХ РАЗРЕДА - КОПАОНИКА 2017.

on .

             ОШ "Милан Муњас" је у периоду од 5.2.2017. до 12.2.2017. организовала зимовање за млађе разреде у Брзећу на Копаонику. Прочитајте више о зимовању ученика млађих разреда на Копаонику 2017. године.

На зимовању је било 30 ученика четвртог разреда. Хотел „Копаоник“ у коме смо одсели је веома лепо уређен, прилагођен деци и њиховим потребама. Собе су биле топле и веома пријатне и погодне за боравак деце. За сваки оброк бисмо се окупљали у великој трпезарији. Храна је била здрава, разноврсна и укусна. Шетње су деци веома пријале и биле су забавне. Шетали су стазама здравља кроз шуме и по обронцима брда, ишли до споменика, док су их предводили рекреатор Врабац и учитељице. Наравно, провод никад није потпун без санкања на коме су деца бескрајно уживала. Журке су биле најбољи део дана. Сваке вечери аниматор је деци пуштао најбољу музику, вежбали су различите кореографије, ђускали и певали са другарима из Јагодине. Организован је и маскенбал, најбоља фризура, игре без граница, пиџама журка... На крају зимовања деца су добила дипломе за постигнућа у разним активностима.

Визија школе

Желимо да будемо школа у коју деца радо долазе, јер је настава квалитетна, активности у школи задовољавају потребе ученика, прилагођене су захтевима модерног доба и уважавају потребе локалне заједнице.

Наша мисија

Градимо модерну и ефикасну школу по мери детета која припрема за живот. У школи сви учимо, сарађујемо и делимо одговорност за успех и постигнућа наших ученика.