Штампа

ЗАВРШНА ПРИРЕДБА ЧЕТВРТАКА - ГЕНЕРАЦИЈА 2006. ГОДИШТЕ

on .

У програму посвећеном мајкама и пролећу, учествовало 130 ученика из пет одељења.

Ученици четвртог разреда ОШ „Милан Муњас“, генерација 2006. годиште, извели су опроштајну приредбу за родитеље и наставнике, у среду 15. марта, у холу школе. Учествовало је око 130 ученика четвртог разреда, из укупно пет одељења, са којима су вредно радиле и васпитавале их учитељице Мирјана Лучић, Љиљана Заклан, Жељка Атлић, Весна Драгићевић и учитељ Милан Чубра.

Програм приредбе који су ученици свакодневно вежбали претходна три месеца кроз рад слободних активности, био је посвећен мајкама и пролећу. Учествовало је неколико секција школе: драмска, рецитаторска, плесна и хорска секција. Као и претходних година, када су извођене приредбе сличног програма, највећу пажњу и аплаузе измамиле су музичко-плесне тачке, уз које су играле девојчице и певала већа група ученика.

 - Ову приредбу, деца су спремила у част мајки и то је завршна приредба четвртака, који следеће школске године полазе у пети разред. Програм је обухватао део рецитала, скечева, плеса, певања. Учитељице су исказале своју креативност максимално, а и деца такође – изјавио је учитељ четвртог разреда Милан Чубра.

наставник Дуња Капларевић

Визија школе

Желимо да будемо школа у коју деца радо долазе, јер је настава квалитетна, активности у школи задовољавају потребе ученика, прилагођене су захтевима модерног доба и уважавају потребе локалне заједнице.

Наша мисија

Градимо модерну и ефикасну школу по мери детета која припрема за живот. У школи сви учимо, сарађујемо и делимо одговорност за успех и постигнућа наших ученика.