Штампа

НОВОСТИ ИЗ ШКОЛСКЕ БИБЛИОТЕКЕ

on .

Библиотека ОШ "Милан Муњас" покренула је свој блог и своју фејсбук страницу.

Блог Основне школе "Милан Муњас" заједно са фејсбук страницом покренула је наставница енглеског језика и библиотекар Аница Арсеновић. У оквиру блога који је покренут ученици у сарадњи са наставницом Аницом постављају своје коментаре о књигама које су прочитали. Такође, у намери да се међу омладином популаризује читање књига, покренута је фејсбук страница "Школска библиотека". Страница, као и блог, намењена је постављању коментара о прочитаним књигама. Неколико коментар наших ученица приметила је и издавачка кућа Одисеја, која је том приликом похвалила Машу Васовић, ученицу седмог разреда и Ружицу Ракић, ученицу осмог разреда. Њихови коментари су приказани и на страници издавачке куће Одисеја.

Визија школе

Желимо да будемо школа у коју деца радо долазе, јер је настава квалитетна, активности у школи задовољавају потребе ученика, прилагођене су захтевима модерног доба и уважавају потребе локалне заједнице.

Наша мисија

Градимо модерну и ефикасну школу по мери детета која припрема за живот. У школи сви учимо, сарађујемо и делимо одговорност за успех и постигнућа наших ученика.