Штампа

Kошаркашице првакиње међуокруга

on .

   
             МЕЂУОКРУЖНО ШКОЛСКО ТАКМИЧЕЊЕ У ЖЕНСКОЈ КОШАРЦИ
                    КОШАРКАШИЦЕ ПРВАКИЊЕ МЕЂУОКРУЖНОГ
    У полуфиналној утакмици, кошаркашице победиле ОШ „Доситеј Обрадовић“ из Београда, а у финалној утакмици савладале ОШ „Јован Цвијић“ из Лознице.
   После великог успеха рукометног тима ОШ „Милан Муњас“ на школском такмичењу у мушком рукомету, женска кошаркашка екипа ОШ „Милан Муњас“, ове школске године, први пут је наступала у име школе и одмах остварила запажен резултат.
  Као победник Окружног такмичења, одржаног у Ваљеву 6. марта, пласирала се на Међуокружно школско такмичење у Београду, организованог 7. марта, на којем је освојила прво место и пласман на Државно првенство у Параћину (20/21. марта).
  У београдском Спортском центру „Шумице“, састале су се најбоље школске екипе у женској кошарци, представници града Београда, Колубарског, Сремског и Мачванског округа. У полуфиналној утакмици, кошаркашице су победиле ОШ „Доситеј Обрадовић“ из Београда резултатом 25:23, а у финалној утакмици савладале су ОШ „Јован Цвијић“ из Лознице резултатом 16:15 и постале првакиње Међуокружног школског такмичења у кошарци за девојчице, за школску 2017/2018. годину.
  Женски кошаркашки тим предводио је наставник физичке културе Немања Симић, а екипу су чиниле девојчице од петог до осмог разреда: Анђела Матић (капитен), Јелена Радовановић, Сара Бркић, Марија Јаковљевић, Катарина Нешић, Ања Стаменковић, Кристина Живановић, Тамара Мандић, Ива Стаменковић, Јована Млађеновић, Ана Ристивојчевић, Анела Радовановић и Анђела Исаиловић. 
  Успеси у школском спорту, показатељ су одличне сарадње са спортским клубовима у којима деца тренирају, добре организације и воље наставника и школе да пошаљу децу на такмичења, као и спонзора и покровитеља такмичења, да им омогуће учешће.
                                                                                                                   Д. Капларевић

 

Визија школе

Желимо да будемо школа у коју деца радо долазе, јер је настава квалитетна, активности у школи задовољавају потребе ученика, прилагођене су захтевима модерног доба и уважавају потребе локалне заједнице.

Наша мисија

Градимо модерну и ефикасну школу по мери детета која припрема за живот. У школи сви учимо, сарађујемо и делимо одговорност за успех и постигнућа наших ученика.