Штампа

АКЦИЈА ЗА ЂАЧКИ СПОРТ

on .

                                               АКЦИЈА ЗА ЂАЧКИ СПОРТ

 

                            ТВ „АРЕНА СПОРТ“ ПОКЛОНИЛА ЛОПТЕ

 

      Спортске новинарке Јована Гузијан и Дијана Чоловић уручиле 10 лопти за екипне спортове, у акцији промоције ђачког спорта у школама.

 

    Крајем децембра, пред новогодишње празнике, у оквиру акције регионалне спортске Телевизије „Арена спорт“, новинарке Јована Гузијан и Дијана Чоловић, уручиле су десет лопти за екипне спортове Основној школи „Милан Муњас“. Убска основна школа, једна је од првих школа којом је започета акција „Арена спорт за ђачки спорт“. Акција је организована на иницијативу бивше ученице школе Невене Максимовић и наставника физичког васпитања Зорана Марковића.

   Новинарке ТВ „Арена спорт“ и представнике маркетинга дочекали су помоћник директора Зорица Лукић Цонић, актив наставника физичког васпитања, као и многобројни ученици, који лопте већ увелико користе на часовима физичког васпитања и часовима изабраног спорта. После посете школи „Милан Муњас“, популарне спортске новинарке лопте се уручиле и школама у Прокупљу и Нишу. Акцијом која има за циљ промоцију колективних спортова као што су фудбал, одбојка и кошарка, биће обухваћено укупно 50 школа широм Србије.   

   - Наша земља важи за једну од најталентованијих спортских нација и акција 'Арена спорт за ђачки спорт' има за циљ да помогне стварању нових шампиона, као и помоћ образовним установама. Можда једног дана репрезентативци Србије, напомену да их је за успех у спорту, управо додатно мотивисала наша акција – рекли су из „Арена спорт“ ТВ.

    Симпатичне младе новинарке, иначе познате по репортерском извештавању са многобројних утакмица „Црвене Звезде“ и „Партизана“, нису криле позитивне утиске из школа које су обишле, напоменувши да су у сваком граду наишле на гостопримство и позитивне реакције ђака и њихових наставника, који су се фотографисали са њима. Менаџмент „Арена спорт“ ТВ на челу са директором Небојшом Жугићем, најавио је да ће и у наредном периоду наставити са сличним акцијама. – Трудили смо се да поклоне, односно лопте, поделимо у градовима и местима у Србији, који имају мању стопу економске развијености, односно да помогнемо онима којима је то у овом тренутку најнеопходније.

 

                                                                                                               Дуња Капларевић

 

Визија школе

Желимо да будемо школа у коју деца радо долазе, јер је настава квалитетна, активности у школи задовољавају потребе ученика, прилагођене су захтевима модерног доба и уважавају потребе локалне заједнице.

Наша мисија

Градимо модерну и ефикасну школу по мери детета која припрема за живот. У школи сви учимо, сарађујемо и делимо одговорност за успех и постигнућа наших ученика.