Штампа

Упис првака

on .

                                                

 

                                             УПИС У ПРВИ РАЗРЕД

 

      Пријаве за упис подносе се за децу рођену 2012. године и децу рођену до 1. марта 2013. године.

 

       ОШ „Милан Муњас“ обавештава родитеље малишана, генерације 2012. годиште, да је пријављивање за упис деце у први разред за школску 2019/2020. годину почео 18. марта и трајеће до 29. марта 2019. године.

    Пријављивање је обавезно за децу рођену 2012. године и децу која су рођена до 1. марта 2013. године. Родитељи деце рођене од 1. марта до 31. августа 2013. године, уколико желе да њихова деца пођу мало раније у први разред, могу да их пријаве у школу у којој ће психолог обавити тестирање, односно проверу спремности за полазак у први разред. Упис за ову децу није обавезан.

    Упис се врши у просторијама школе, од 8 до 13 часова, на основу дететовог Извода из матичне књиге рођених. Уколико родитељи нису у могућности да прибаве Извод из матичне књиге рођених, могу поднети захтев да уместо њих школа прибави документ електронским путем по службеној дужности.

 

                                                                                                                        Д.К.

 

Визија школе

Желимо да будемо школа у коју деца радо долазе, јер је настава квалитетна, активности у школи задовољавају потребе ученика, прилагођене су захтевима модерног доба и уважавају потребе локалне заједнице.

Наша мисија

Градимо модерну и ефикасну школу по мери детета која припрема за живот. У школи сви учимо, сарађујемо и делимо одговорност за успех и постигнућа наших ученика.