Штампа

Семинар о предузетништву

on .

                        

                                      СЕМИНАР О ПРЕДУЗЕТНИШТВУ

 

          Обуци присустовали учитељи и наставници свих основних школа убске општине - чланови Тима за предузетништво

 

    У уторак и среду 12. и 13. марта, у ОШ „Милан Муњас“ организована је обука Тима за предузетништво, одобрена од стране Министарства просвете и науке. Први дан обука је обухватала непосредни рад са водитељима програма, док је други дан обуке обухватао онлајн форму, кроз решавање теста знања и израду домаћих задатака.

   После уводног дела, представљања учесника кроз индивидуални и групни рад, као и групну дискусију, приступило се раду у мањим групама кроз тему „Предузимљивост и оријентација ка предузетништву“, након чега је уследила друга тема „Ученичка задруга као модел предузетништва“. Уједно је обрађивана тема о месту ученичких задруга у образовном систему, као и у функцији развоја предузетничких компетенција код ученика.

   Трећи део обуке одржане првог дана, подразумевао је развијање предузетничких пројеката. Учесници школа, износили су своје идеје за пројекте, развијање и представљање пројеката, као и израду скица и прављење портфолија пројекта.

    Другог дана обуке, учесници семинара, радили су онлајн тест - проверу знања, након чега су добијали повратну информацију о плану пројекта. ОШ „Милан Муњас“ имала је у свом Тиму десет чланова, а обуци су присуствовали и учитељи и наставници из других основних школа убске општине.

 

                                                                                                                      Д.Капларевић

 

Прилози:
Download this file (IMG_4000.JPG)IMG_4000.JPG[ ]1716 kB
Download this file (IMG_4002.JPG)IMG_4002.JPG[ ]1969 kB

Визија школе

Желимо да будемо школа у коју деца радо долазе, јер је настава квалитетна, активности у школи задовољавају потребе ученика, прилагођене су захтевима модерног доба и уважавају потребе локалне заједнице.

Наша мисија

Градимо модерну и ефикасну школу по мери детета која припрема за живот. У школи сви учимо, сарађујемо и делимо одговорност за успех и постигнућа наших ученика.