Штампа

Међуокружно такмичење у "Штарк арени"

on .

                                          ШКОЛСКИ СПОРТ - РУКОМЕТ

 

                 МЕЂУОКРУЖНО ТАКМИЧЕЊЕ У „ШТАРК АРЕНИ“

 

       Девојчице освојиле друго, а дечаци - треће место на Међуокружном такмичењу у Београду у школском рукомету.

 

     Рукометаши и рукометашице ОШ „Милан Муњас“, победници Окружног такмичења за школску 2018/2019. годину, учествовали су на Међуокружном такмичењу, 4. априла у „Штарк арени“, где су рукометне вештине одмерили са најбољим дечацима и девојчицама из Београда, Сремског и Мачванског округа.

   Иако је међу основцима постојала јака жеља да се пласирају на Државно првенство, ову жељу покушаће да реализују следеће године. Дечаци су на старту такмичења, у полуфиналу, изгубили од ОШ „Јанко Веселиновић“ из Шапца, резултатом 19:16, а девојчице су победиле тим из Руме и пласирале се у финале Међуокружног такмичења, али су их ипак надиграле девојчице из ОШ „Цана Марјановић“ Раља (општина Сопот).

   Рукометаше је предводио наставник физичког васпитања Дејан Петровић, а велику подршку имали су и од управе и тренера РК „Уб“ – Љубомира Марковића, Дејана Лукића и Ненада Рогића.

  

                                                                                       наставник Дуња Капларевић

 

Визија школе

Желимо да будемо школа у коју деца радо долазе, јер је настава квалитетна, активности у школи задовољавају потребе ученика, прилагођене су захтевима модерног доба и уважавају потребе локалне заједнице.

Наша мисија

Градимо модерну и ефикасну школу по мери детета која припрема за живот. У школи сви учимо, сарађујемо и делимо одговорност за успех и постигнућа наших ученика.