Штампа

Рад школе за време ванредног стања

on .

Поштовани ученици, родитељи и сарадници,

Обавештавамо вас да током трајања ванредног стања на територији Републике Србије, комуникацију са службама школе можете остварити на следећи начин:

  1. За евидентирање за упис будужих првака можете позвати сваког радног дана у интервалу од 9 до 12 часова на бројеве телефона: 411 317; 062 262 -197 – Весна Луковић.
  2. За све остале информације можете нас позвати сваког радног у интервалу од 9 до 13 часова на бројеве телефона:

- 062 807 8888 – директор школе

- 064 216 1829  и 062 807 8941 – помоћници директора

  1.  Можете нам писати на електронску адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Сва обавештења која су важна за ученике и родитеље биће истакнута на вратима на ученичком улазу у школу, постављена на сајт школе www.osmilanmunjas.edu.rs или ће ученици бити обавештени посредством одељењских старешина.

Захваљујемо се на разумевању.

ОШ „Милан Муњас“ Уб

 

Визија школе

Желимо да будемо школа у коју деца радо долазе, јер је настава квалитетна, активности у школи задовољавају потребе ученика, прилагођене су захтевима модерног доба и уважавају потребе локалне заједнице.

Наша мисија

Градимо модерну и ефикасну школу по мери детета која припрема за живот. У школи сви учимо, сарађујемо и делимо одговорност за успех и постигнућа наших ученика.