Штампа

ОБАВЕШТЕЊЕ - Организација наставе

on .

ОШ „МИЛАН МУЊАС“ УБ

ОБАВЕШТЕЊЕ

Организација наставе од 30. новембра до 18. децембра

Поштовани родитељи и ученици,

Обавештавамо вас да је на основу препорука Кризног штаба за сузбијање заразне болести КОВИД-19, Влада Републике Србије донела Уредбу о Допуни уредбе о мерама за спречавање и сузбијање заразне болести КОВИД-19, којом се прописују нове мере за организацију рада основних и средњих школа и измена календара за школску 2020/21. годину.

Према наведеној уредби од 30. новембра до 18. децембра 2020. године образовно-васпитни рад организује се на следећи начин:

  1. У првом циклусу основне школе наставља се непосредни образовно-васпитни рад према изабраном моделу организације наставе у оквиру постојећег оперативног плана школе
  2. У другом циклусу основне школе образовно-васпитни рад оствариваће се путем наставе на даљину, уз коришћење одговарајућих платформи, односно система за управљање учењем и путем Јавног медијског сервиса Србије.

У складу са одлуком о промени календара образовно-васпитног рада за основне школе, прво полугодиште се завршава 18. децембра 2020. године. Зимски распуст траје од 21. децембра 2020. године до 15. јануара 2021. године, а друго полугодиште почиње 18. јануара 2021. године.

У Убу, 30.  новембра 2020. године

ДИРЕКТОР ШКОЛЕ

Живана Баратовић

 

 

Визија школе

Желимо да будемо школа у коју деца радо долазе, јер је настава квалитетна, активности у школи задовољавају потребе ученика, прилагођене су захтевима модерног доба и уважавају потребе локалне заједнице.

Наша мисија

Градимо модерну и ефикасну школу по мери детета која припрема за живот. У школи сви учимо, сарађујемо и делимо одговорност за успех и постигнућа наших ученика.