Штампа

Сајам књига

on .

Посета Сајму књига

30.10.2014. у девет сати кренуло се са Уба за Београд на Сајам књига. Из наше школе ишло је 50 ученика и два наставника српског језика Душанка Грубор Симић и Веран Мијатовић.

То је био 59. Сајам књига и четвртак је већ годинама традиционално школски дан. Било је много основних и средњих школа из целе Србије те је била велика гужва.

Атмосфера на сајму је била празнична. Ученици наше школе су уживали обилазећи штандове издавачких кућа и књижара. Већина је искористила прилику да по повољној цени купи неку бестселер књигу, стрип а било је чак и оних који су куповали уџбенике и збирке задатака. Неки су са собом имали и читаве спискове књига које је требало да купе друговима, мамама и татама.

После два, у веселом расположењу, прелиставајући купљене књиге, кренули смо аутобусом за Уб.

                         Жељана Пршо VIII-1

Визија школе

Желимо да будемо школа у коју деца радо долазе, јер је настава квалитетна, активности у школи задовољавају потребе ученика, прилагођене су захтевима модерног доба и уважавају потребе локалне заједнице.

Наша мисија

Градимо модерну и ефикасну школу по мери детета која припрема за живот. У школи сви учимо, сарађујемо и делимо одговорност за успех и постигнућа наших ученика.