Штампа

ДВАДЕСЕТ ДЕВЕТOРО ВУКОВАЦА

on .

    Диплома „Вук Караџић“ додељује се ученицима за изузетан општи успех у учењу и владању. Директорка ОШ „Милан Муњас“ Живана Баратовић, свечано је уручила 29 Вукових диплома, најбољим ученицима 2000. годишта, а међу њима, нашла се и ученица VII/2 разреда Александра Латиновић, која је путем разредног испита положила осми разред и постала најмлађи Вуковац ове школске године.

   Дипломе су подељене у зборници школе, у четвртак 11. јуна, уз присуство неколико родитеља и разредних старешина шест одељења осмог разреда. У одељењу VIII/1, диплому „Вук Караџић“ добили су: Андријана Арсенић, Милица Исаиловић, Нина Лазић, Жељана Пршо, Милан Тодоровић и Александра Филиповић, која је уједно добила и посебну похвалу „Ученик генерације“. Одељење VIII/2 имало је пет Вуковаца - Маја Атлић, Софија Живић, Марија Лучић, Александра Марковић и Михаило Поповић, а одељење VIII/3, три: Слободан Бојић, Јована Ковачевић и Мартина Савић. У VIII/4 одличним оценама из свих предмета истакли су се: Ана Ђуричић, Андријана Којић, Милица Милошевић и Иван Нешић. Одељење VIII/5 имало је највећи број Вуковаца (9): Марко Вујић, Анабела Драгићевић, Марија Живановић, Ана Јаџић, Емилија Миливојевић, Јана Миловановић, Ивана Ненадовић, Анђелија Павловић и Мина Радовановић, док је у VIII/6 Вуковац био само Немања Ристић.

  

   Александра Латиновић завршила је основно образовање годину дана раније, пре своје генерације, као 29. добитник дипломе „Вук Караџић“, због обавеза и припрема за упис у средњу музичку школу.

  

Визија школе

Желимо да будемо школа у коју деца радо долазе, јер је настава квалитетна, активности у школи задовољавају потребе ученика, прилагођене су захтевима модерног доба и уважавају потребе локалне заједнице.

Наша мисија

Градимо модерну и ефикасну школу по мери детета која припрема за живот. У школи сви учимо, сарађујемо и делимо одговорност за успех и постигнућа наших ученика.