Штампа

Чувари традиције-продајна изложба зимнице

on .

   Петог новембра у фискултурној сали матичне школе ''Милан Муњас'' у Убу одржана је манифестација под називом ''Чувари традиције'' у реализацији ученика и учитеља из издвојених одељења и уз помоћ родитеља. Учествовало је свих четрнаест издвојених одељења наше школе: Црвена Јабука, Лончаник, Јошева, Стубленица, Звиздар, Совљак, Трлић, Новаци, Врховине, Гвозденовић, Мургаш, Руклада, Тврдојевац и Паљуви. Манифестација је имала продајни карактер, а сав прикупљени новац иде за набавку неопходних наставних средстава за издвојена одељења. Ученици су овом приликом продавали зимницу коју су припремиле њихове маме и баке.

   Треба истаћи да су ученици били врло мотивисани и активни у току читавог процес припремања манифестације, као и на самом догађају. Испољили су висок степен међусобне сарадње, врло вешто су комуницирали са купцима, помагали су једни другима све време у свим активностима које су пратиле догађај, договарали су се око свега и слушали једни друге.

    Поред ученика, сарадња између колега је била јако изражена. Било је размена идеја, искуства, међусобног слушања и уважавања мишљења. Заједничким договором сачињен је један план који није било тешко реализовати јер су сви уложили пуно труда и дали све од себе да успе.

       Према мишљењу свих посетилаца манифестацији, ово је био један леп догађај и верујемо да ће да заживи у нашој школи, тј постати традиција наше школе.

https://www.youtube.com/watch?v=BcYLDo2LiiI

Визија школе

Желимо да будемо школа у коју деца радо долазе, јер је настава квалитетна, активности у школи задовољавају потребе ученика, прилагођене су захтевима модерног доба и уважавају потребе локалне заједнице.

Наша мисија

Градимо модерну и ефикасну школу по мери детета која припрема за живот. У школи сви учимо, сарађујемо и делимо одговорност за успех и постигнућа наших ученика.