Штампа

Прво место за рад

on .

Ученица веронауке седмог разреда, Наташа Миланковић, убске ОШ "Милан Муњас", освојила прво место на литерарном конкурсу Дечјег часописа "Бесебреник".

У прилогу опширније....

Прилози:
Download this file (literarni rad.doc)literarni rad.doc[ ]38 kB
Download this file (slika_01.jpg)slika_01.jpg[ ]77 kB
Download this file (slika_02.jpg)slika_02.jpg[ ]1921 kB
Download this file (slika_03.jpg)slika_03.jpg[ ]147 kB
Download this file (slika_04.jpg)slika_04.jpg[ ]116 kB
Download this file (slika_05.jpg)slika_05.jpg[ ]139 kB
Download this file (slika_06.jpg)slika_06.jpg[ ]96 kB
Download this file (slika_07.jpg)slika_07.jpg[ ]156 kB
Download this file (slika_08.jpg)slika_08.jpg[ ]121 kB
Download this file (slika_09.jpg)slika_09.jpg[ ]117 kB
Штампа

УРОШ ПРВИ У РЕПУБЛИЦИ

on .

   Урош Милошевић, ученик осмог разреда ОШ „Милан Муњас“ Уб, освојио је прво место на републичком такмичењу из биологије, одржаном     маја, у . Овај велики успех, који је донео својој школи, Урош је постигао свакодневним учењем, уз подршку и менторство наставнице биологије Сање Митровић, иако наводи да му није много времена било потребно да савлада градиво.

- Ја сам презадовољан, посебно зато што је ово за мене неочекивано. Уопште нисам очекивао да ћу освојити прво место. Било је питање, да ли ћу ићи на такмичење из књижевности или из биологије, пошто су одржани истог дана, међутим одобрили су ми да радим оба предмета. Питања нису била тешка, била су изненађујуће лака. Иако сам више очекивао од књижевности, на крају се испоставило да сам боље урадио биологију – изјавио је Урош Милошевић, ученик VIII/4 разреда.

    Урош још увек није сигуран, да ли ће победа на републичком такмичењу утицати да се у будућности посвети искључиво биологији, јер воли и српски језик и књижевност. На даље опредељење, свакако ће утицати сарадња са будућим професорима у средњој школи и мотивација коју би требало да пренесу на своје ученике.

    Наставница биологије Сања Митровић истиче Урошев успех, јер је ово први пут да неко од ученика оствари овакав пласман на републичком такмичењу из биологије.

– Ово је изванредан успех. Први пут, да у овој школи, имамо ученика са првим местом. До сада смо имали ученике који су освајали друга, трећа места, што је за сваку похвалу. Оно што бих да истакнем, што ми је посебно драго, је да још увек има ученика који су посвећени науци. Уз то иде све, и васпитање и лепо понашање. Урош је и из других предмета међу првима и најбољима. Мислим да је то част, не само за школу, него за целу заједницу, да имамо овакво дете.

                                                                                                                                     Д. Кaпларевић

Штампа

Такмичење у Тршићу

on .

Ученици и наставници ОШ "Милан Муњас" на Републичком такмичењу из српског језика и језичке културе у Тршићу 31.5.2014.

Визија школе

Желимо да будемо школа у коју деца радо долазе, јер је настава квалитетна, активности у школи задовољавају потребе ученика, прилагођене су захтевима модерног доба и уважавају потребе локалне заједнице.

Наша мисија

Градимо модерну и ефикасну школу по мери детета која припрема за живот. У школи сви учимо, сарађујемо и делимо одговорност за успех и постигнућа наших ученика.